25% korting op ALLE ZONNEBRILLEN, gebruik kortingscode: Zomer

Duurzaamheid

Één Burnwoods = één boom terug planten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is prioriteit binnen de organisatie van Burnwoods. De sterke focus op duurzaamheid is sinds onze oprichting in 2012 aanwezig geweest in onze bedrijfsvoering.

Burnwoods plant voor ieder verkocht product een boom terug. Dit doen wij al jaren in samenwerking met Trees for the Future. Zo zorgen wij ervoor dat wij milieu neutraal werken en de natuur weer helpen op te bouwen.

Trees for the Future

Trees for the Future is een een internationale non-profit organisatie dat zich focust op drie pilaren namelijk: armoedebesrijding, hongerbestrijding en het verbeteren van het milieu.

Door hun effectieve methode, Forest Garden Approach trainen ze boeren om bostuinen te realiseren die gezinnen duurzaam voeden en de ontbossing eindigen. Trees for the Future werkt momenteel in 6 verschillende landen namelijk: Kameroen, Guinee, Kenia, Senegal, Tanzania en Oeganda.

Bekijk het filmpje hieronder om te zien hoe Trees for the Future te werk gaat en hoe ook jij kan helpen de planeet weer een stukje beter te maken!

Burnwoods cadeautje bij elk product

Naast dat wij een boom terug planten in samenwerking met Trees for the Future krijg je bij iedere aankoop nog iets extra’s bij je bestelling om zelf iets terug te doen voor de natuur! Wat dit is? Dat houden wij als een verrassing…

Verzending pakketten met DPD voor CO2 reductie

Om zo milieu neutraal mogelijk te werken verzenden wij onze pakketten uitsluitend met DPD. DPD streeft er namelijk naar om zo min mogelijk CO2 uitstoot te veroorzaken.

Follow @Burnwoodsshop

Product added successful