Top
HOME


  


Burnwoods houten zonnebrillen en horloges zijn stuk voor stuk handgemaakt en hebben allen een eigen textuur en signatuur. Speciale harde maar lichte houtsoorten zoals Zebra, Walnut, Cherry en Bamboo vormen de basis voor ieder Burnwoods accessoire.

Als u elk product in detail bekijkt valt op hoe arbeidsintensief de vervaardiging is, subtiele ronde vormen worden verkregen door het hout te bewerken en te buigen met traditionele technieken. Zie de schitterende houtnerf, waarbij in ieder detail erop is gelet dat de nerf overal logisch doorloopt. Doordat elke boom anders is, krijgt u ook een unieke Burnwoods. Het geheel zeer verfijnd afgewerkt met polijstpapier en een subtiele finish waardoor een perfect en duurzaam eindresultaat wordt bereikt.

Voor de houten zonnebrillen worden scharniertjes toegepast met uitstekende veerwerking om de bril van de nodige flexibiliteit te geven en het hout te beschermen. Tenslotte de hoge kwaliteit glazen die van ieder scherpe zomer blik een rustig en ontspannen tafereel maakt voor uw ogen. De Burnwoods houten zonnebrillen en horloges zijn handgemaakt waardoor subtiele verschillen ontstaan, maar door de aard van het materiaal is geen enkele bril of horloge hetzelfde.


Last but not least! Ieder product van Burnwoods wordt geleverd in een luxe houten case. Een Burnwoods zonnebril en houten horloge is niet meer en niets minder dan een trendy kunstwerk voor uw gezicht of pols.


INSTAGRAM #BURNWOODSSHOP