Top
Hermanos
  • Hermanos
  • Hermanos
  • Hermanos
  • Hermanos
89,95
Verwachte levertijd: 1 werkdag

Hermanos is een stijlvolle, unieke zonnebril die geschikt is voor elke gelegenheid. Alle zonnebrillen zijn handgemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn alle Burnwoods zonnebrillen lenzen gepolariseerd en voorzien van UV400 protectie. Iedere Burnwoods zonnebril wordt geleverd in een luxe case en met een Burnwoods brillendoekje. In de luxe brillencase zit nog een extra bedankje. Dit bedankje stop je onder de grond en laat je bloeien tot een bos bloemen. Zo doen we iets terug voor de natuur.

Alle zonnebrillen van Burnwoods hebben gepolariseerde glazen.

Dit filtert de horizontale lichtgolven weg waardoor de lichtweerkaatsing wordt weggenomen. Het beeld wordt helderder en contrastrijker en u ziet natuurlijke kleuren. Onze brillen hebben glazen die UV-400 protectie bieden. Hiermee zijn uw ogen goed beschermd tegen de zon. Langdurige blootstelling aan Uv-straling verhoogt namelijk het risico op cataract, ook wel staar genoemd. Deze schade wordt pas merkbaar op latere leeftijd. Zorg er daarom voor dat je ogen altijd goed beschermd zijn.

e.


Deze houten zonnebril is niet geschikt als optisch montuur. Ben je wel opzoek naar een optisch montuur van Burnwoods? Ga dan naar een van onze aangesloten opticiens!

Kenmerk Omschrijving
Kleur lenzen Bruin
Bescherming UV-bescherming/Polarized
Geslacht Unisex
Montuur vorm Wayfarer
Lengte veer (pootje) 145 mm
Breedte voorkant 154 mm
Neusbrug 23 mm
Breedte glas 54 mm
Diameter glas 56 mm

 

 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code