Top
HOUTEN HORLOGES

Burnwoods houten horloges zijn ontworpen in Amsterdam en handgemaakt met het gebruik van alleen de mooiste stukken hout. Wanneer u de horloges van dichtbij bekijkt ziet u de precisie van het handwerk. De Burnwoods horloges beschikken over een Zwitsers of Miyota uurwerk wat voor de beste gebruikerservaring zorgt! Alle horloges worden geleverd in een luxe houten Burnwoods box.


De Burnwoods houten horloge collectie bestaat uit negen modellen voor zowel mannen als vrouwen. Het model Hades is een robuust horloge dat speciaal voor de man is ontworpen. Het Venus model is juist een kleiner horloge dat altijd prachtig om de pols van de vrouw past. De Sphinx is een groter simplistisch horloge dat voor zowel mannen als vrouwen prachtig staat. Alle bovengenoemde modellen houten horloges zijn met een comfortabele en luxe lederen band.


Daarnaast zijn de Chronos en de Muze Maple Red Two Tone horloges die volledig van hout zijn. Zowel de kast als de band zijn van hout, dit zorgt voor een robuuste en een opvallende uitstraling en is daarom meer voor de man geschikt, maar natuurlijk net zo goed voor een vrouw.